divendres, 13 de febrer del 2015

MENU DE LA GAROINADA:

PRIMER PLAT
UNA DOTZENA DE GAROINES
UNA DOCENA DE ERIZOS DE MAR
UNE DOUZAINE D´OURSINS

SEGON PLAT A TRIAR ENTRE:
CATXOFLINO DE MONGETES DEL GANXET AMB MANDONGUILLES, CLOÏSSES I CARXOFES.
"CATXOFLINO" DE JUDIAS BLANCAS CON ALBONDIGAS,ALMEJAS Y ALCACHOFAS
"CATXOFLINO" .HARICOTS BLANCS AVEC BOULETTES DE VIANDE,PAÑOUDES ET ARTICHAUDS

O

FRICANDÓ.

POSTRES:
FRUITES CONFITADES
FRUTA DEL TIEMPO CONFITADA
FRUITES SAISON CONFITS

PA, AIGUA , CAFE I VINS DE L´EMPORDÀ  ( VI BLANC:  ESPELT CHARDONNAY,
VI NEGRA :99 PUNTS )

PREU: 40 € ( IVA INCLÒS)