Restaurant La Xicra

Acollidor restaurant de cuina ampurdanesa, sota la batuta de Pere Bahi.

divendres, 26 de juliol del 2013

Publicat per Restaurant La Xicra
Entrada més recent Entrada més antiga Inici

IDIOMAS

SUGGERIMENTS

  • ►  2016 (3)
    • ►  de juny (1)
    • ►  de gener (2)
  • ►  2015 (26)
    • ►  de novembre (1)
    • ►  d’octubre (3)
    • ►  de setembre (1)
    • ►  de juliol (5)
    • ►  de juny (4)
    • ►  de maig (1)
    • ►  d’abril (6)
    • ►  de febrer (3)
    • ►  de gener (2)
  • ►  2014 (34)
    • ►  de desembre (2)
    • ►  de novembre (1)
    • ►  d’octubre (7)
    • ►  de setembre (1)
    • ►  d’agost (5)
    • ►  de juliol (1)
    • ►  de juny (4)
    • ►  de maig (3)
    • ►  d’abril (5)
    • ►  de febrer (1)
    • ►  de gener (4)
  • ▼  2013 (47)
    • ►  de desembre (6)
    • ►  de novembre (2)
    • ►  d’octubre (5)
    • ►  de setembre (1)
    • ►  d’agost (1)
    • ▼  de juliol (7)
      • CREMA FREDA DE MELÓ AMB PERNIL. Amb aquestes calor...
      • LLENTIES  AMB  GAMBES  I  MANDONGUILLES Avui podem...
      • Sense títol
      • CALAMAR  DE  POTERA. Al mercat ja hi ha calamar de...
      • Sense títol
      • " TOMATES DE PERA " Tomàquet de pera farcit amb fo...
      • Dinar, berenar i sopar homenatge als germans Roca ...
    • ►  de juny (7)
    • ►  de maig (7)
    • ►  d’abril (5)
    • ►  de març (2)
    • ►  de gener (4)
  • ►  2012 (18)
    • ►  de desembre (7)
    • ►  de novembre (3)
    • ►  d’octubre (5)
    • ►  de setembre (3)
Tema Picture Window. Amb la tecnologia de Blogger.