Restaurant La Xicra

Acollidor restaurant de cuina ampurdanesa, sota la batuta de Pere Bahi.

diumenge, 2 de desembre del 2012

Publicat per Restaurant La Xicra
Entrada més recent Entrada més antiga Inici

IDIOMAS

SUGGERIMENTS

  • ►  2016 (3)
    • ►  de juny (1)
    • ►  de gener (2)
  • ►  2015 (26)
    • ►  de novembre (1)
    • ►  d’octubre (3)
    • ►  de setembre (1)
    • ►  de juliol (5)
    • ►  de juny (4)
    • ►  de maig (1)
    • ►  d’abril (6)
    • ►  de febrer (3)
    • ►  de gener (2)
  • ►  2014 (34)
    • ►  de desembre (2)
    • ►  de novembre (1)
    • ►  d’octubre (7)
    • ►  de setembre (1)
    • ►  d’agost (5)
    • ►  de juliol (1)
    • ►  de juny (4)
    • ►  de maig (3)
    • ►  d’abril (5)
    • ►  de febrer (1)
    • ►  de gener (4)
  • ►  2013 (47)
    • ►  de desembre (6)
    • ►  de novembre (2)
    • ►  d’octubre (5)
    • ►  de setembre (1)
    • ►  d’agost (1)
    • ►  de juliol (7)
    • ►  de juny (7)
    • ►  de maig (7)
    • ►  d’abril (5)
    • ►  de març (2)
    • ►  de gener (4)
  • ▼  2012 (18)
    • ▼  de desembre (7)
      • BON NADAL I UN MILLOR ANY 2013 ! PERE, ANNA I MO...
      • MENU  DINAR  DE  NADAL TAMBÉ ES POT MENJAR A LA C...
      • TÒFONA  NEGRA ( MELANOSPORUM ) Tenim tòfona negra ...
      • Plats d´hivern Comença a fer fred i per tant tenim...
      • Sense títol
      • Escudella i carn d´olla
      • Sense títol
    • ►  de novembre (3)
    • ►  d’octubre (5)
    • ►  de setembre (3)
Tema Picture Window. Amb la tecnologia de Blogger.