diumenge, 14 d’abril del 2013

ARRÒS
 Fem tot tipos d´arròs:  negra, de peix, de carn, barrejat, de verdures, de colomí amb ceps, d´anguiles,
d´espardenyes, de sardines,de bacallà, de llagosta ( ara es temporada ), d´anxoves...
I també per emportar.
Escudella i carn d´olla.
Aquest dimarts dia 16 tindrem escudella i carn d´olla per dinar.
Apart la carta i els menus.

dimarts, 2 d’abril del 2013

 M E N U S
Apart de la Carta tenim dos menús diferents.

MENU DEGUSTACIO:

Crema de gambes
Verdures del temps ofegades
Lluç a la llauna
Rostit de L´Empordanet
Sobet de maduixa
Crema de recuit amb maduixes
PREU: 42 € ( Iva inclòs )
Vins i cafes apart


MENU DE PRIMAVERA
TAPES
Crema de verdures del temps
i
"Mouse" d´escalivada 
i
 Revoltím d´alls tendres

Plat principal  a triar entre:
Arròs a la cassola
o
Suquet de peix balu

Postres
Crema de iogur
o
Pastís de pa de pessic
Pa, aigua i vi de L´Empordà
PREU: 25 € ( Iva Inclòs )
 

dimarts, 26 de març del 2013

SETMANA SANTA
OBERT CADA DIA

dissabte, 23 de març del 2013

PÈSOLS
JA TENIM PÈSOLS

dissabte, 26 de gener del 2013


GAROINES

dissabte, 19 de gener del 2013

GAROINES
MENU DE LA GAROINADA
Una dotzena de garoines
Segon plat a triar entre:
Arròs a la cassola
     o
Peus de porc amb cargols
Crema catalana amb fruita natural contitada
Soldat
Vins del Celler Espelt. Empordà.
Aigua.
Preu: 38,50 € ( Iva inclòs )

TENIM GAROINES CADA DIA.

divendres, 11 de gener del 2013

GAROINES.
JA TENIM GAROINES. AVUI SURTEN MOLT PLENES. ESPEREM QUE LA TEMPORADA SIGUI BONA.

diumenge, 6 de gener del 2013

Dies 7, 8, 9 i 10 de Gener , TANCAT.
Tornarem a obrir el dia 11 de Gener a l´hora de dinar.
FINS AVIAT !

dissabte, 22 de desembre del 2012

BON NADAL I UN MILLOR ANY 2013 !
PERE, ANNA I MONTSE.